Espalier og oppbinding

De fleste klatreplanter har behov for et eller annet å klatre i eller på.

Espalier

Ved å bruke et espalier får du ikke bare klatreplantene vekk fra vegg eller mur, men du fremhever også klatreplanten i seg selv. Vi fører produkter til å feste espalier, som skaper avstand til vegg, og gjør monteringen smidigere. Dessuten vil du oppleve at vedlikehold og vask av husvegg blir betraktelig enklere om du har muligheten til å legge espalieret ned for en kort periode. 

Vi fører både svarte og hvite espalier i tre, rektangulære og i vifteform. Og rustne espalier i stål i forskjellige rektangulære størrelser og i bue- og vifteform.

Jutesnører

Til tross for at svært mange klatre- og slyngplanter fester seg godt på egenhånd er det ofte fornuftig å lede de dit man ønsker. Derfor vil du finne inntil 16 forskjellige farger av godt gammeldags jutesnøre hos oss. Jute er et naturprodukt som brytes ned over tid. Bruksområdet til jutesnører er naturligvis stort og med et godt utvalg av forskjellige farger kan du bruke jutesnørene til å matche fargene du har på interiøret ditt innendørs, eller i uterommet.

Dyhre Gård & Gartneri, 2018.