Sommerblomster

Sommerblomster av forskjellige slag, i kombinasjon, skaper et fyrverkeri av former og farger.

Bruksområde

Sommerblomster kan brukes i plantekasser og krukker på balkong og terrasse. Flesteparten har vakre blomster, mens andre har vakker form eller spennende bladverk. Bruk strukturplanter i kombinasjon med sommerblomster. Strukturplanter har annerledes bladverk og kan ha uryddig vekstform, strukturplanter liver opp en sammenplanting. Vi blander sommerblomster av alle typer for å skape spennende uttrykk i uterommet. Planting i krukker tilfredsstiller kunstneren i oss, da vi får muligheten til å kombinere alle slags farger, former og strukturer, samt å velge planter som passer til krukkene våre. Bruk gjerne forskjellige sorter hvert år og søk nye utfordringer!

Sortiment

Vi produserer sommerblomster selv i Gartneriet. Sortimentet er i kontinuerlig forandring og går igjennom en grundig evaluering hver vinter. Du vil alltid oppdage noen nye sorter eller andre blomster- eller bladfarger vi mener du som kunde bør ha muligheten til å velge.

Råd

Sommerblomster er næringskrevende vekster og fortjener god jord og tilstrekkelig med gjødsel. Ikke bare skal sommerblomster vokse seg to eller tre ganger større i løpet av sesongen, men de skal også blomstre kontinuerlig. Dette krever næring og stell. Vi vil anbefale alle våre kunder å bruke svært gode jordprodukter til krukker og balkongkasser. Om du bruker flytende gjødsel, langtidsgjødsel eller velger en jordblanding med både kort- og langtidsvirkende næring er ikke så viktig. Det viktigste er at man tilpasser jord og gjødselprodukt etter evne til oppfølging eller interesse.

Dyhre Gård & Gartneri