Krukker

Terracotta – Grått – Antikk

Med krukker kan man komponere bilder i uterommet. For eksempel: inngangsparti, balkong, terrasse eller gårdsplass. Bruk busker, små trær, blomster og stauder i krukkene. Gjerne i kombinasjon. Det finnes ingen begrensning i bruken av krukker og hva slags planter man kan ha i de. Krukker definerer og møblerer uterommet, gir farge og skaper spenning.

Hovedtyngden av vårt krukkesortiment består av krukker i terracotta. Denne fargen skaper et varmt bilde og fin kontrast til de fleste planter, men spesielt vakkert kler denne terracottafargen grønn bladfarge. Fargen på våre terracottakrukker passer både til strenge moderne uterom og til romantiske uterom. Om du velger denne krukkefargen i hele ditt uterom, eller utvalgte områder av uterommet, vil du oppleve at du kan tillate deg å leke med alle mulige blomsterfarger i krukkene, uten at det vil virke kaotisk. Blander du derimot krukkefarger er det et godt tips å velge et strengere utvalg planter i krukkene, slik at man motvirker den kaotiske følelsen som lett kan oppstå.

Mange terracottakrukker kan stå ute vinterstid, mens andre må pakkes bort. Krukkeføtter beskytter krukkene om vinteren ved å hindre at fuktighet trekker opp i krukkene for senere å fryse. For at våre krukker skal være frostsikre må krukkene fylles halvveis med lecakuler og de må løftes opp fra bakken ved bruk av krukkeføtter, uavhengig av hva slags underlag de står på.